Μετάφραση Σελίδας - Page Translate

About Me... !!!

Γεννημένος στη Θεσσαλονίκη με καταγωγή από Κατερίνη & Γρεβενά, μεγάλωσα στον Κολινδρό, εκεί όπου άκουσα πρώτη φορά live μουσική και γρήγορα την αγάπησα.
Η σχέση μου με τη μουσική ξεκίνησε εντελώς τυχαία, πιάνοντας την κιθάρα ενός φίλου μου που ήθελε να στήσει τη βάση της. Από τότε, η σχέση μου με την κιθάρα έχει μπει σε διαφορετική βάση, αυτή της εξερεύνησης και του πειραματισμού που δεν έχει πάψει έως σήμερα.
Θεωρω πως «μέντορας» μου ήταν ο Ηλίας Κατσιάνος (κιθαρίστας των «BLOW») Και ο Δημήτρης Δριστάς (τραγουδιστής - κιθαρίστας των «ΠΥΛΗ ΠΥΛΟΥ») φίλοι κολλητοί κιθαρίστες - μουσικοί που ζουν και εργάζονται Θεσσαλονίκη και Κατερίνη, όταν εγώ ακόμα δεν είχα ασχοληθεί με την κιθάρα.
 Ξεκίνησα να παίζω επαγγελματικά στη Φλώρινα (όπου και σπούδαζα) σε διάφορα μαγαζιά, ενώ απο το τέλος του 2008 άρχισα και να τραγουδάω, από μια «εσωτερική» ανάγκη, θέλοντας να δώσω το δικό μου «χρώμα» σε κάποια τραγούδια, ξεκινώντας παράλληλα να γράφω τα δικά μου, μερικά από τα οποία έχω παίξει ζωντανά.
Δημιούργησα το πρώτο μου full-BAND μαζί με άλλους 3 φίλους (Βαγγέλης Αγγελόπουλος - Παντελής Δινόπουλος - Τόλης Πουγαρίδης) με το όνομα ΩΔΗΠΟΡΟΙ. 
Στη συνέχεια σχημάτισα το group «MarioneteS»
Επίσης, χάρη στη κοινή μας αγάπη για τη μουσική, μαζί με 2 φίλους και εξαίρετους μουσικούς (classic guitar solist : Vagelis Karabetsos - violin solist : Kiriakos Petrou) δημιουργήσαμε ένα folk-rock "trioμε funk-blues αυτοσχεδιασμούς τους : "Crescendo". Ένα μουσικό θέμα που κάθε λάτρης της μουσικής πρέπει οπωσδήποτε να ακούσει live.
Και βέβαια δέν μπορώ να μήν αναφέρω το  "duet"- rock - unplugged σχήμα "G & V" που δημιουργήσαμε με τον Γιώργο Μπαλατζή (μπασίστα των "Πύλη Πηλού") με έδρα την Κατερίνη.Αυτό που μένει λοιπόν είναι να ανακαλύψετε και εσείς το προσωπικό μου ύφος στις live  εμφανίσεις...
Ραντεβού στο live λοιπόν... .